5 redenen waarom je dé stagiair van RAUWcc wil zijn

Om jou te overtuigen haar stokje over te nemen

5 redenen waarom je dé stagiair van RAUWcc wil zijn

Om jou te overtuigen haar stokje over te nemen

1. De collega's

‘Misschien heel cliché, maar mijn collega’s zijn absoluut de eerste reden die in mij naar boven komt. Ik vind het namelijk belangrijk dat er een fijne sfeer op kantoor heerst en je naast al het zakelijke ook een band kan creëren met je collega’s. Ik ervaar mijn collega’s als sympathiek, oprecht geïnteresseerd en enthousiast. Natuurlijk zijn ze ook rauw en recht voor hun raap, maar wat verwacht je anders bij een Rotterdams bureau?’

2. Divers werk

‘Persoonlijk houd ik er niet van als ik constant met dezelfde werkzaamheden bezig ben. Ik vind het dan ook tof dat ik een beetje van elke expertise heb mogen proeven. Zo mocht ik de socials van verschillende klanten monitoren, foto’s schieten van Esther Olofsson en ging ik af en toe mee met videoklussen door heel Nederland.’

3. Ruimte

‘Tuurlijk, je krijgt bepaalde taken van jouw stagebegeleidster. Het ene taakje zal leuker zijn dan het andere, maar dat voorkom je niet. Echter heb je hier wel de ruimte om aan te geven wat je tof vindt en waar je je graag in wil ontwikkelen. Zo schrijf ik bijvoorbeeld nu deze blog, omdat ik dol ben op schrijven. Hiernaast zag ik het ook als een mooie kans om iets te leren van mijn collega Niels, onze copywriter.’

4. Locatie

‘Het bureau zit gevestigd aan de Kratonkade in Rotterdam. Ik stap uit bij Coolhaven en loop dan zo’n acht minuutjes naar kantoor. Zelf kom ik graag in Rotterdam, dus dan is het mooi meegenomen.

Het kantoor is ruim, licht en je zit niet op elkaars lip. Je hebt echt je eigen plekje. Daarentegen zit je met al je collega’s binnen dezelfde ruimte, dus je moet wel tegen iets van geluid om je heen kunnen. We zijn met zo’n twintig man, dus ik vind het meevallen en stiekem juist wel gezellig. Ten slotte hebben we ook ruimtes die gebruikt kunnen worden voor telefoontjes en vergaderingen. Dat scheelt weer!’

5. Samenwerking

‘Ik voerde tijdens mijn stage twee praktijkopdrachten uit. Eén van mijn praktijkopdrachten was een intern onderzoek met als doel om de werknemerstevredenheid te verbeteren. Ik heb al mijn collega’s één op één geïnterviewd en dat vond ik in het begin wel een ‘spannend’ iets. Gaat iedereen meedoen? Wat nou als ze me niet vertrouwen en niet eerlijk zijn? Gelukkig had ik het idee dat iedereen open, enthousiast en eerlijk was. Dit leidde ertoe dat ik mijn praktijkopdracht met plezier en succes kon uitvoeren.

Dus waar wacht je nog op? Ga jij het verschil maken bij dit toffe Rotterdamse bureau? Check de vacature op rauwcc.nl/vacatures en overtuig hen van jouw kracht!

Natuurlijk zijn de collega's ook rauw en recht voor hun raap, maar wat verwacht je anders bij een Rotterdams bureau?
Jacky, stagiair

Meer weten over bij ons komen lopen te werken? Jessika heeft alle antwoorden, altijd!

Jessika Feleus-Gutteling

Officemanager

Houdt HQ op orde. Hartverwarmend gastvrij, kampioen sfeerbeheer. Houdt van: sporten, goed eten en drinken én gezelligheid.

Stuur een mail
Contact op LinkedIn


Cookies op onze website

RAUWcc gebruikt functionele, analytische en marketing cookies voor website statistieken en marketing. Meer uitleg.

Akkoord
Alleen functionele en analytische cookies