Waar we trots op zijn

Onze projecten

Voor ‘u vraagt, wij draaien’ ga je maar naar de buren. We denken graag mee, en nog liever tegen. Bovendien, we maken de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. En toch gaan we altijd voor inventieve, originele oplossingen. Daag ons gerust uit. Dan maken we als team, samen met de opdrachtgever, de tofste dingen.

why op z’n rotterdamst contentstrategie socialmediastrategie marcom design sprint corporate identity contentcreatie social media plan rauwcc insights motion graphic videoproductie videobrochure inhakerworkshop webcast podcast online survey advertising employee advocacy focus sprint gif’s en stickers esther olofsson collab rauwcc masterclass campagne virtuele merkambassadeur fotografie social filter

De perfecte match tussen mens en merk

Employer branding voor Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam, een grote organisatie die vrijwel elke Rotterdammer kent. Maar niet de organisatie waar mensen aan dachten als ze een baan zoeken. Daar brachten wij verandering in.

Bekijk dit werk

Veiligheid is geen grap, behalve in deze campagne

Dura Vermeer

Veiligheid is het hotste item op de bouwplaats. Iedereen weet hoe belangrijk het is en toch gaat het nog te vaak mis. Wij legden de gevaren op ludieke wijze bloot.

Bekijk dit werk

Multi- en crossmediaal communiceren in tijden van nood

Bouwend Nederland

Met de campagne #doorbouwers liet Bouwend Nederland zien hoe er tijdens de coronacrisis doorgewerkt werd. Een knap staaltje community-building.

Bekijk dit werk

Een virtuele medewerker inspireert echte collega's

Dura Vermeer

Lou de Bouwer vangt 165 jaar kennis en ervaring in één persoon en brengt digitalisering binnen Dura Vermeer tot leven. Dát is de kracht van een virtuele merkambassadeur.

Bekijk dit werk

Zo zet je werken voor Nederland op de kaart

Werken voor Nederland

De Rijksoverheid als werkgever, dat is een hele grote. Werken voor Nederland is de motor én het merk daarachter. Wij gaven de merkbeleving een boost.

Bekijk dit werk

Een modieuze motion graphic

Dankzij een tijdloze designwet

Vraag aan ons: breng een nieuw platform in beeld met een motion graphic. Uitdaging: er was geen naam, laat staan een huisstijl. Daar lieten we ons toch zeker niet door te­gen­hou­den?

Bekijk dit werk

Zelfs met de muis was het ver.
Bakkie? BelGekopieerd! Bel dan! of mailGekopieerd! Mail dan! ons!

Wij lusten cookies rauw. Jij?
Ik wil meer weten

Ik hap het.